Mireia Burdó


Nombre: 
Mireia
Apellidos: 
Burdó
Cargo: 
Investigador Pre-Doc
Studies: 
Bachelor in Food Science and Technology

 

 

Mireia Burdó va obtenir el títol de Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments (2010-2014) i el de Màster en Advanced Nanoscience and Nanotechnology (2014-2015) per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va realitzar la tesis de Màster a l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia, on va estar treballant per desenvolupar un sensor basat en grafè per monitoritzar el deteriorament alimentari. Després de finalitzar el Màster, ha treballat durant gairebé tres anys al laboratori microbiològic d’una indústria alimentària, realitzant controls de qualitat i estudis de deteriorament.

Actualment treballa al grup GTQ del Centre Nacional de Microelectrònica on, a banda de col·laborar en el projecte europeu PANBioRA, realitzarà el doctorat en Ciència dels Aliments. La seva tesis doctoral se centrarà en l’aplicació de la tecnologia microfluídica en la monitorització del deteriorament d’aliments envasats.